TIMIKA

TIMIKA
DJ

Formula za uspeh Timike, jednog od najpoznatijih ženskih didžejeva u Srbiji i na Balkanu, skriva se negde između Srbije i Mađarske, andergraunda i mejnstrima, profesorke, klaberke i didžeja.

Formula za uspeh Timike, jednog od najpoznatijih ženskih didžejeva u Srbiji i na Balkanu, skriva se negde između Srbije i Mađarske, andergraunda i mejnstrima, profesorke, klaberke i didžeja. Dvadeset jednu godinu je prisutna na klupskoj sceni, i već petnaest godina bira najposebnije od onoga što nudi moderna elektronska muzika u svojim house, techno i electro setovima, kojima razigrava publiku na podijumima za ples mnogobrojnih klubova u Jugoistočnoj Evropi.

Timea Szalas je iskusna didžejka, koja se angažovala na više načina u promovisanju elektronske muzike: organizovala je bezbroj žurki po Vojvodini, bila muzički urednik palićkog festivala Summer3p, autor radio emisije SpacedOut. Nastupila je u većini klubova i skoro svim muzičkim festivalima u regionu.

Najviše voli žurke u prirodi pred manjim brojem odabrane publike otvorenog uma, gde postoji mogućnost za stvaranje intimne atmosfere i puštanje iskrene, istinske muzike. Od svih klubova u kojima je gostovala uvek bi se vratila u klubove Skopja, Sarajeva, Ljubljane, Prištine, Tirane i Budimpešte, koje je navela kao njoj omiljene DJ destinacije.

sr_RSSerbian
en_USEnglish sr_RSSerbian