Nakon COVID pauze i nedostatka prostora za klaberske zabave, Spring3p se  vraća u svoj prolećni Summer3p vajb. Proverena Dj ekipa će celu noć zabavljati klabere smenjujući se na sat vremena u takozvanoj „OPEN DECKS“ izvedbi. Biće to prilika za provod uz jedan nesvakidašnji dinamičan muzički koncept.

„Spring3p party“, održaće se u subotu 08. aprila u klubu „POGON“, na prostoru bivše fabrike Mladost, Senćanski put 71, sa početkom u 22.00h.

Mix pult će celu noć deliti iskusni subotički izvođači elektronske muzike: Chrono i Ascaloon, a sa njima zajedno biće i najperspektivniji lokalni mladi dj Denni.

Udruženje građana „AŠC“ (Anti Shund Corporation – Education 4 The Nation), organizator Summer3p festivala, jednog od najdugovečnijih muzičkih događaja u gradu sa preko 20 godina postojanja, ponovo organizuje „Spring3p party“, koji je svoju premijeru imao 2015. godine i održava se u aprilu kao vesnik proleća i lepog vremena, dok se „Summer3p postfestum party“ održava početkom decembra i obeležava dan borbe protiv AIDS-a.

Summer3p festival je letnji događaj koji se 20 godina održava krajem jula, ali njegov sastavni deo čine i propratni programi tokom godine, kao što su Spring3p i Postfestum. Summer3p predstavlja jedan od značajnih svetionika urbane kulture grada, on nije samo muzika, on je prostor za sve umetnike, entuzijaste, progresivce, konceptualne umetnike, da se prikažu i svoj rad predstave publici. Podsećanja radi, za 20 godina postojanja, bilo je tu mnogo izložbi i radionica za sve uzraste. Najznačajnije su izložba radova nastalih tokom 15 godina likovne radionice Emila Kadirića na Summer3p festivalu u Savremenoj galeriji, zatim dan otvorenih vrata u Fondaciji Danilo Kiš i porodični dan koji je održan u prostoru Klein house u Štrosmajerovoj ulici.

Pozivamo vas na još jedno Spring3p druženje, ovog puta u klubu „POGON“, gde će Summer3p predstaviti „OPEN DECKS“ koncept, jedan sasvim drugačiji pristup nastupu izvođača elektronske muzike. Cena ulaznice je simboličnih 300 dinara, čekamo vas, vidimo se…

Summer3p online:

www.facebook.com/summer3p
www.instagram.com/summer3p_festival
www.tiktok.com/@summer3p_festival
www.summer3p.org