Porodični Summer3p dan

NEDELJA 25.07.2021. od 16h

Summer3p festival će i ove godine pružiti bogat i zaokružen kulturni, edukativni sadržaj na različitim lokacijama na Muškom štrandu Palić, po kojem je i prepoznatljiv i jedinstven u Srbiji.

On se visoko kotira na listi festivala upravo i po svojoj specifičnosti dnevnog programa, popunjenog sportskim manifestacijama, umetničkim performansima i kreativnim radionicama u cilju podsticanja druženja i zabave u letnjem periodu.

Kao i prethodnih godina, poslednjeg festivalskog dana od 16.00 časova održavaće se Family Day, porodični program u saradnji sa partnerskim organizacijama i programskim saradnicima, a svi zainteresovani posetioci će moći da prisustvuju umetničkom i sportskom programu prilagođenom za sve generacije.

Članovi Udruženja građana “AŠC” sa brojnim partnerima 18 godina organizuju Summer3p festival  koji sa ponosom nosi  EFFE etiketu najboljih evropskih festivala dodeljenog od strane nacionalnih eksperata i međunarodnog žirija EFFE – Europe for Festivals, Festivals for Europe (Evropa za festivale, festivali za Evropu).

Likovna radionica

kreativna radionica na velikim platnima koju vodi slikar Emil Kadirić

Stencil Art radionica

Pod nazivom TNG, street art umetnik Otto Zakar je rezident umetnik koji na festival  donosi kombinaciju različitih tipova ulične umetnosti-grafita, “stencil art“ upotrebom šablona za crtanje. Ponesite svoje majice!

Face and body painting radionica

Letnju radionicu otvorenu za sve zainteresovane vodi diplomirani slikar, profesorica likovne kulture Ljiljana Horvat

Udruženje “ZaJedno” likovna radnionica

Predstavljanje mladih pevača Piazza Italija – Italijanski kulturni centar

Klub igara Stronghold Subotica, društvene igre na obali jezera

Akademska slikarka iz Subotice Ljiljana Horvat će održati body painting radionicu za sve zainteresovane

Slam poetry radionica

letnju radionicu Književnog kluba za mlade vode Jelena Janjić, Sanja Babić i Adam Radetić

Aerobik & Fitness program N Centar

18.00 Zabavan i plesom inspirisan aerobni program uz dobru muziku sa kombinacijom aerobik i plesnih pokreta vodi Emina Savin sa gostima

sr_RSSerbian
en_USEnglish sr_RSSerbian