MARKO FELINGER

MARKO FELINGER
DJ

Markova prisutnost na sceni započinje 2003., bilo kao izvođač ili kao organizator mnogih uspješnih evenata. Jedan od njegovih najvećih projekata je definitivno 'O2 Underground' rezidencija u legendarnom klubu Oxygene u rodnom Osijeku, koja je tada (2012.) odigrala značajnu ulogu oživljavanja slabe lokalne scene.

Markova prisutnost na sceni započinje 2003., bilo kao izvođač ili kao organizator mnogih uspješnih evenata. Jedan od njegovih najvećih projekata je definitivno ‘O2 Underground’ rezidencija u legendarnom klubu Oxygene u rodnom Osijeku, koja je tada (2012.) odigrala značajnu ulogu oživljavanja slabe lokalne scene.

U nešto manje od 20 godina kao DJ, nastupao je diljem cijele svoje zemlje ali i u Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, uz brojna respektirana imena svjetske i regionalne elektronske scene.

Od novijih projekata svakako treba istaknuti ‘Underwater’ serijal, koji je uspješno plovio splitskom scenom tri pune sezone uz mnoge premijerne nastupe u Splitu. Kada nije zaokupljen organizacijom evenata uz posebno odabrana gostovanja ili svojim podcastom, fokusiran je na vlastitu, ‘All Night Long’ večer, koju tradicionalno održava dva puta godišnje u svome gradu.

Marko je strastveni kolekcionar gramofonskih ploča i ovisnik o glazbi, opsjednut pronalaskom skrivenih dragulja iz glazbenih kataloga. Njegov zaštitni znak je jedinstvena kombinacija deep progressive zvuka i techna, često usklađenih s mračnim i mističnim melodijama.

en_USEnglish
sr_RSSerbian en_USEnglish