CHRONO aka DALTONIST

CHRONO aka DALTONIST
DJ

I started playing music since 2005 as a hobby and now I perform professional and manage to create impressive audience. Being an inspiration for people to think outside the box and to trigger their interest with my music.I besides performing I make productions 12years.

Svoje fanove je okupio puštajući Progressive House, da bi kasnije prešao na sve više popularnije Deep i Tech House zvukove, u kojima je
zapravo i najviše video sebe. Od 2007. nastupa kao član Progressive Passion-a, i kao takav, nastupa na većim manifestacijama i učestvuje u njihovoj organizaciji zajedno sa kolegom Ascaloon-om. U ove žurke spadaju veći broj događaja na otvorenom, kao i u klubovima gde se sve češće pojavljuju poznatija imena.

Kao glavni gost, više puta je nastupao u Sloveniji, Slovackoj, Hrvatskoj, Bosnija i Hercegovini, Hollandiji, Mađarskoj, Grčkoj i na Malti.
,
1. u Hrvatskoj gde je zajedno sa Dj Tarkanom puštao u tvrđavi u Puli.
2. u najpoznatijem slovenskom klubu K4u sa Kintarom.
3. u Coco klubu, koje je na plazi Portoroza.

Godišnje se više puta pojavi na lokalnim festivalima kao na primer Summer 3p. Do sada je radio sa brojnim većim imenima, kao što su: Jody Wisternoff, Robert Babicz, fabio Florido, Egostereo, Jay Lumen, Mihai Popoviciu, Kassey Voorn, Terry Francis, Nastia, Mladen Tomić, Sinisha Tamomović, Billy Nasty, Kintar, Tarkan, Marco Nastić, Dejan Milicević, Viktoria Rebeka itd.

Pored dj-inga, aktivno se bavi i produkcijskim poslom. Svojim kreacijama inspirisao je brojna veća imena. Tokom godina pravio je muziku više vrste žanrova, što se može čuti ako poslušamo neka njegova starija ostvarenja.

Njegove muzike je pustio: RICHIE HAWTIN, MARCO CAROLA, STEFANO NOFFERINI, NICK WARREN itd.

,


,

,

2017 zavrsio je ‘SAE’ Institute, Production Electronic Music kurs u Beogradu.

en_USEnglish
sr_RSSerbian en_USEnglish