CHRONO

CHRONO
DJ

Zoltan Salai iz Subotice je dj/producer nove generacije. Kao I većinu njegovih kolega, i njegovo interesovanje za muzikom je rano počelo. Sa 15 godina, najpre kao hobi, počeo je da pravi muziku, da bi u svojoj 18. prvi put stao iza mix pulta, i od tada korak po korak gradi svoju karijeru. Svoje fanove je okupio puštajući Progressive House, da bi kasnije prešao na sve više popularnije Deep i Tech House zvukove, u kojima je zapravo i najviše video sebe.

Zoltan Salai iz Subotice je dj/producer nove generacije. Kao I većinu njegovih kolega, i njegovo interesovanje za muzikom je rano počelo. Sa 15 godina, najpre kao hobi, počeo je da pravi muziku, da bi u svojoj 18. prvi put stao iza mix pulta, i od tada korak po korak gradi svoju karijeru. Svoje fanove je okupio puštajući Progressive House, da bi kasnije prešao na sve više popularnije Deep i Tech House zvukove, u kojima je zapravo i najviše video sebe. Od 2007. nastupa kao član Progressive Passion-a, i kao takav, nastupa na većim manifestacijama i učestvuje u njihovoj organizaciji zajedno sa kolegom Ascaloon-om. U ove žurke spadaju veći broj događaja na otvorenom, kao i u klubovima gde se sve češće pojavljuju poznatija imena.

- To have successfully introduced my style of music. - To have developed my audience. - To have stressed the difference between my own musical style compared with others, because I manage to mix cultural differences through music in a noble way. - To have developed live acts such as electronic music with acoustic music (Vinyl, Bass Guitar), old school performances vinyl. In addition playing on different festivals -EXIT Festival (Novi Sad, Serbia) -Summer 3p (Palic Lake Serbia) -Street Music Festival (Balaton, Hungary) –Club K4 (Ljubljana, Slovenia) –Coco Club (Portorose, Slovenia)- Fort Borginjon (Pula, Croatia),

,
1. u Hrvatskoj gde je zajedno sa Dj Tarkanom puštao u tvrđavi u Puli.
2. u najpoznatijem slovenskom klubu K4u sa Kintarom.
3. u Coco klubu, koje je na plazi Portoroza.

I had the honor to perform with: Jody Wisternoff [UK], Robert Babicz [GER], Egostereo [IT], Jay Lumen [HUN], Mihai Popoviciu [RO], Mladen Tomic [UK], Nastia [UK], Alexander Kowalski [GER], Wehhba [BRASIL], Sinisha Tamomovic [UK], Mladen Tomic [SR], Billy Nasty, Kintar [ARG], Tarkan [TU], Marco Nastic [NL], Kassey Voorn [GR], Alex Niggemann [GER], Fabio Florido [IT].

,

,

,

,
,
,
2017 zavrsio je ‘SAE’ Institute, Production Electronic Music kurs u Beogradu.

en_USEnglish
sr_RSSerbian en_USEnglish