Poison Charlie

Poison Charlie
DJ

Silvan Vesnic a.k.a Poison Charlie jer rođen 1986. godine u Pančevu,al većinu svog života živi u Subotici.Interesovanje za muziku,scenu i nastup je pokazao još kao dete slušajući prve albume grupe The Prodigy.

Location: Srbija

Silvan Vesnic a.k.a Poison Charlie jer rođen 1986. godine u Pančevu,al većinu svog života živi u Subotici.Interesovanje za muziku,scenu i nastup je pokazao još kao dete slušajući prve albume grupe The Prodigy. Oduševljen jačinom tog zvuka počeo je slušati I rok muziku,a baviti se sa njom svirajući bubnjeve.Ubrzo su ga zainteresovali mnogi muzički pravci i počeo je skuplati raznu muziku.

Ritam je ono što ga je oduvek privlačilo,a DJ-ing je video kao mogućnost da se poigra njime.DJ-igom počinje da se bavi 2009. godine,i kao rezultat poznavanja različitih muzičkih pravaca.Tada se bavio puštanjem muzike kao što su nekad to disk džokeji radili,I uglavnom je to bio disco,dance,pop.Nastupao je u manjim klubovima,privatnim žurkama,radio tematske večeri audio I video performans kao što su The Prodigy night,Michael Jackson night,itd .Kasnije radeći u lokalnom klubu The Code, kao tehničar,svet elktronske muzike mu je bio bliži nego ikad.Bio je u kontaktu kako sa lokalnim DJ-jevima,tako I sa DJ-jevima koji su gostovali,I od svakog je nešeto novo naučio. Muzika koja ga je privukla bila je deep house,tech house,house,NU disco,breakbeat,Drum n Bass.Ubrzo otkrio šta mu se dopada,a i dobio je priliku da deli binu sa več poznatijim DJ-jevima I perforemrima.

sr_RSSerbian
en_USEnglish sr_RSSerbian