HANSOL

HANSOL
DJ

U septembru 2018-e sam osnovao svoju izadavačku kuću pod imenom GuessWhat Recordings, gde mesečno osim svoje muzike izdajemo i trekove talentovanih producenata.

Location: Srbija

Zovem se Žolt Hanđa (Hansol) rodio sam se u Senti pre 25 godina. 7 godina se bavim sa produkcijom i već sam dobio support od najvećih imena iz globalnog muzičkog sveta. Moja muzika se može pronaći u setovima Fedde Le Grand-a, UMEK-a, Paco Osuna-ma, Siwell-a, Muzzaik-a, , Eric Morillo-a, Benny Benassi-a itd. Izdao sam muziku kod poznatih izdavačkih kuća, na primer kod Great Stuff-a iz Nemačke, Sphera-a iz Italije, Simma Black-a iz Velike Britanije itd…

Od 2017-e godina mesečno organizujemo nastupe u klubovima u okolini Sente. Nastupao sam zajedno sa velikim imenima iz techno/house scena kao sto su Jay Lumen, Nick Warren, D.Ramirez, The Cube Guys, Julian Jeweil, Mladen Tomic, D.O.N.S., Nakadia, Ron Carrol, James Zabiela, Nusha, DJ Budai… Pored Vojvodine i u Mađarske, 3 puta (2014,2015,2016) sam nastupao na Amsterdam Dance Eventsu i u 2017 godini na Exit festivalu na Urban Bug stage-u.

sr_RSSerbian
en_USEnglish sr_RSSerbian