ROBIN FUTAKI / Sing Sing, Carbon Black [HU]

Rob!n iliti po “civilnom” imenu, Robin Futaki, je rođen 6. aprila 1986. godine u Segedinu. DJ karijera mu je krenula upravo iz tog grada. Kao stanovnik Segedina, redovno je posećivao žurke u Sing Sing-u, jednom od najvećih klubova u svojoj zemlji. Dok su se drugi na tim žurkama provodili, on je samo stajao I posmatrao rad domaćih I stranih DJ-eva. Te žurke su mu odredile dalji tok života, a i danas su mu veoma značajne. Zahvaljujući tim žurkama, rnb i klupski zvuk, koji su ga do tada interesovali zamenio je muzikom koja se bazira na potpuno drugačijim taktovima. Najveći prodor u njegovom životu dogodio se 2010. godine, kada je dobio priliku da radi sa ekipom Sing Sing-a. Nakon toga je počeo da upoznaje predstavnike domaće i strane DJ scene, među kojima se posebno ističe ekipa Badgirls, sa kojima rado svira i sarađuje.

Kao rezident, uglavno radi warm-up ili završne setove, što radi sa velikim zadovoljstvom. Žanrovski mu ovi delovi najviše i odgovaraju. Njemu se pripisuje klubsko veče pod nazivom Carbon i jedna od najeksluzivnijih žurki u Segedinu - The Orange Bedroom Night, koje se održava u kafeu Central i u Retro klubu. Nastupao je po čitavoj Mađarskoj, kako na klubskim žurkama, tako I na festivalima. Više puta je nastupao i u Srbiji i u Rumuniji.

Imao je prilike da pušta svetski poznatim DJ-evima, a među njima su i Magda, Nick Warren, Lee Burridge, Robert Dietz, Mendo, Hobo, Carlo Lio, Kabale Und Liebe, Nastia, Ramon Tapia, Anton Pieete, Bart Skils, Jimmy Van M, Lützenkirchen, Luigi Madonna, Mladen Tomic, Robert Babicz, Rene Amesz, Sam Paganini…

www.soundcloud.com/rob-n-2

www.facebook.com/robinfutaki.page
www.facebook.com/CARBON.official
www.facebook.com/SingSingSzeged

You are here Line-up 2017 Moon stage ROBIN FUTAKI / Sing Sing, Carbon Black