Chrono feat. Bobby Shepherd / Progressive Passion, Great Stuff Records

Summer3p
 

Zoltan Salai iz Subotice je dj/producer nove generacije. Kao I većinu njegovih kolega, i njegovo interesovanje za muzikom je rano počelo. Sa 15 godina, najpre kao hobi, počeo je da pravi muziku, da bi u svojoj 18. prvi put stao iza mix pulta, i od tada korak po korak gradi svoju karijeru. Svoje fanove je okupio puštajući  Progressive House, da bi kasnije prešao na sve više popularnije Deep i Tech House zvukove, u kojima je zapravo i najviše video sebe. Od 2007. nastupa kao član   Progressive Passion-a, i kao takav, nastupa na većim manifestacijama i učestvuje u njihovoj organizaciji zajedno sa kolegom Ascaloon-om. U ove žurke spadaju veći broj događaja na otvorenom, kao i u klubovima gde se sve češće pojavljuju poznatija imena.

Kao glavni gost, više puta je nastupao u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosnija i Hercegovini, Hollandiji, Mađarskoj i Grčkoj.

Najznačajniji su:


1. u Hrvatskoj gde je zajedno sa Dj Tarkanom puštao u tvrđavi u Puli
2. u najpoznatijem slovenskom klubu K4u sa Kintarom
3. u Coco klubu, koje je na plazi Portoroza.

Godišnje se više puta pojavi na lokalnim festivalima kao na primer Summer 3p. Do sada je radio sa brojnim većim imenima, kao što su: Jody Wisternoff, Robert Babicz, Egostereo, Jay Lumen, Mihai Popoviciu, Kassey Voorn, Terry Francis, Nastia, Mladen Tomić, Sinisha Tamomović, Billy Nasty, Kintar, Tarkan, Marco Nastić, Dejan Milicević, Viktoria Rebeka.

 

Pored dj-inga, aktivno se bavi i produkcijskim poslom. Svojim kreacijama inspirisao je brojna veća imena. Tokom godina pravio je muziku više vrste žanrova, što se može čuti ako poslušamo neka njegova starija ostvarenja.

Od 2010. izdao je više ostvarenja. Među njima samostalni albumi, remixi, i sopstveni trekovi. Do danas, njegove stvari remixovali su  Ronan Portela[USA], Simone Vitullo[IT], Emanuele Esposito[IT], Pavel Petrov[BG], German Briganthe[SP].

Njegove muzike je pustio: Richie Hawtin, Marco Carola, Stefano Nofferini itd.

Od 2014. pravi produkcije sa Hansolom i sa Ascaloonom, pored toga sa jednom violin artistom "Bobby Shepherdom", skim predstavljavu nove produkcije uživo.


2015. na natečanju Burn Residency osvojio 5 mesto među finalistima.

 

 

Izdavačke kuće:

 

Great Stuff Recordings
Natura Viva
Go Deeva Records

Resongar Music
 

 

Gallery:


 

 

 

--------------------------------------------------

 

Bobby Shepherd

 

Summer3p
 

 

 

 

 

 

Rođen je u Subotici. Od svoje 8. godine je pokazao veliko interesovanje ka violini. Pored klasične muzike, koju je vremenom usavršio, od 2002. raste mu i interesovanje ka svetskoj muzici i improvizivanom izvođenju u okviru kojeg nastupa u brojnim velikim

gradovima Evrope. Vremenom u svoj repertoar uvodi digitalnu muziku koja je odavno

imala uticaj na njegov muzički razvoj.

 

www.soundcloud.com/shepherd1983

You are here Line-up 2016 Moon stage Chrono feat. Bobby Shepherd / Progressive Passion, Great Stuff Records