Summer3p workshops

sva četiri dana trajanja festivala

sport and creative workshops and performaces

Art workshop

Slikarska radionica tokom sva tri dana festivala je otvorena za svakoga bez prethodne prijave. Izložba radova će se održati na dan zatvaranja festivala. Radionicu vodi akademski slikar Emil Kadirić iz Subotice.

Stencil Art radionica

Pod nazivom TNG, street art umetnik Otto Zakar je višegodišnji rezident umetnik koji na festivalu  donosi kombinaciju različitih tipova ulične umetnosti-grafita, “stencil art“ upotrebom šablona za crtanje. Ponesite svoje majice!

Face and body painting radionica

Letnju radionicu otvorenu za sve zainteresovane vodi diplomirani slikar, profesorica likovne kulture Ljiljana Horvat

Sport workshop

Sportski turniri u  speedmintonu se održavaju poslednja dva dana festivala. Koordinator radionice je Armin Halas.

Yoga program
u jutarnjim i popodnevnim terminima

Zsolt Erdélyi i Nagy Boglárka iz Mađarske, sa svojim specifičnim programom Laughing Yoga biće posebni gosti i ovogodišnjeg programa Summer3p festivala

SummerDaDa creative workshop

Vladimir Milojković, performer, pisac & vizuelni stvaralac – multimedijalni umetnik

 Dada je internacionalni umetnički pokret koji se prvobitno pojavio u Zurichu. Ovim umetničkim pravcem se autoru /stvaraocu omogućava potpuna sloboda u umetničkom izrazu. Cilj je izlazak iz okvira, eksperiment, stvaranje nečeg novog.

U okviru ove radionice fokusiraćemo se pre svega na tehnike pisanja koje su se prvobitno pojavile u vizuelnoj umetnosti. Učesnici radionice će imati određeno vreme koje treba da provedu istražujući i posmatrajući okolinu. Rad je grupni, ali i individualni i namenjen je svima, bez obzira na godine i prethodno iskustvo u ovakvom ili sličnom radu i radionicama.

Slam poetry radionica

Letnju radionicu Književnog kluba za mlade vode Jelena Janjić, Sanja Babić i Adam Radetić

en_USEnglish
sr_RSSerbian en_USEnglish