Summer3p workshops

sva četiri dana trajanja festivala

sport and creative workshops and performaces

Dnevni program Summer3p Festivala od 19. do 22. jula 2018.godine
Summer3p festival će i ove godine pružiti bogat i zaokružen kulturni, edukativni sadržaj na različitim lokacijama na Termalnim bazenima i Muškom štrandu na Paliću, po kojem je i prepoznatljiv i jedinstven u Srbiji.
On se visoko kotira na listi festivala upravo i po svojoj specifičnosti dnevnog programa, popunjenog sportskim manifestacijama, umetničkim performansima i kreativnim radionicama u cilju podsticanja druženja i zabave u letnjem periodu.
Kao i prethodnih godina, svakog festivalskog dana od 17.00 časova održavaće se kreativan dnevni program u saradnji sa programskim saradnicima, a svi zainteresovani posetioci će moći da prisustvuju umetničkom  i sportskom programu prilagođenom za sve generacije.
Članovi Udruženja građana “AŠC” sa brojnim partnerima 16 godina organizuju Summer3p festival  koji sa ponosom nosi  EFFE etiketu najboljih evropskih festivala dodeljenog od strane nacionalnih eksperata i međunarodnog žirija EFFE – Europe for Festivals, Festivals for Europe (Evropa za festivale, festivali za Evropu).
There are no upcoming events at this time.
en_USEnglish
sr_RSSerbian en_USEnglish