Family Summer3p day

NEDELJA 28.07.2019. od 16h

Summer3p festival će i ove godine pružiti bogat i zaokružen kulturni, edukativni sadržaj na različitim lokacijama na Muškom štrandu Palić, po kojem je i prepoznatljiv i jedinstven u Srbiji.

On se visoko kotira na listi festivala upravo i po svojoj specifičnosti dnevnog programa, popunjenog sportskim manifestacijama, umetničkim performansima i kreativnim radionicama u cilju podsticanja druženja i zabave u letnjem periodu.

Kao i prethodnih godina, poslednjeg festivalskog dana od 16.00 časova održavaće se Family Day, porodični program u saradnji sa partnerskim organizacijama i programskim saradnicima, a svi zainteresovani posetioci će moći da prisustvuju umetničkom i sportskom programu prilagođenom za sve generacije.

Članovi Udruženja građana “AŠC” sa brojnim partnerima 17 godina organizuju Summer3p festival  koji sa ponosom nosi  EFFE etiketu najboljih evropskih festivala dodeljenog od strane nacionalnih eksperata i međunarodnog žirija EFFE – Europe for Festivals, Festivals for Europe (Evropa za festivale, festivali za Evropu).

Art workshop

kreativna radionica na velikim platnima koju vodi slikar Emil Kadirić

Stencil Art radionica

Pod nazivom TNG, street art umetnik Otto Zakar je rezident umetnik koji na festival  donosi kombinaciju različitih tipova ulične umetnosti-grafita, “stencil art“ upotrebom šablona za crtanje. Ponesite svoje majice!

Udruženje “ZaJedno” likovna radnionica

Udruženje kamerni orkestar “Garden Quartet” promenadni koncert

Klub igara Collected Company Subotica, društvene igre na obali jezera

Akademska slikarka iz Subotice Ljiljana Horvat će održati body painting radionicu za sve zainteresovane

Big Hair by Tibor frizerski i šminkerski performans / Liptak Tibor

Sport workshop

turnire u speedmintonu vodi Armin Halas

Yoga radionica

yoga programe u jutarnjim i poslepodnevnim časovima na obali jezera predstavljaju Zsolt Erdélyi i Nagy Boglárka

SummerDaDa creative workshop

Vladimir Milojković, performer, pisac & vizuelni stvaralac

Dada je internacionalni umetnički pokret koji se prvobitno pojavio u Zurichu. Ovim umetničkim pravcem se autoru /stvaraocu omogućava potpuna sloboda u umetničkom izrazu. Cilj je izlazak iz okvira, eksperiment, stvaranje nečeg novog.

U okviru ove radionice fokusiraćemo se pre svega na tehnike pisanja koje su se prvobitno pojavile u vizuelnoj umetnosti. Učesnici radionice će imati određeno vreme koje treba da provedu istražujući i posmatrajući okolinu. Rad je grupni, ali i individualni i namenjen je svima, bez obzira na godine i prethodno iskustvo u ovakvom ili sličnom radu i radionicama.

Slam poetry radionica

letnju radionicu Književnog kluba za mlade vode Jelena Janjić, Sanja Babić i Adam Radetić

Aerobik & Fitness program N Centar

18.00 Zabavan i plesom inspirisan aerobni program uz dobru muziku sa kombinacijom aerobik i plesnih pokreta vodi Emina Savin sa gostima

Sport school for kids "Su Team"

prezentacija škole sporta za najmlađe posetioce

SuTeam Škola Sporta predviđena je za decu uzrasta od 4 do 9 godina, nastala kroz ideju da deca nauče osnove sportova zastupljenih u našem okruženju: gimnastika, atletika, fudbal, odbojka, košarka, plivanje, klizanje  kao i druge, manje zastupljene sportove: jedrenje na vodi, hokej na ledu, skijanje

en_USEnglish
sr_RSSerbian en_USEnglish