Family Summer3p day

NEDELJA 22.07.2018.

Izložba i predavanje

16.00 KADA ĆEMO SE PONOVO KUPATI U PALIĆU? Javna prezentacija i debata o o zaštiti biodiverziteta jezera Palić (prezenter: Michell Rohman)

KUD Palić

Nastup mešovitog hora mađarskog kulturno-umetničkog društva sa Palića

Letnji promenadni koncert - Garden Quartet

17.00 Koncert klasične muzike

Aerobik & Fitness program N Centar

18.00 Zabavan i plesom inspirisan aerobni program uz dobru muziku sa kombinacijom aerobik i plesnih pokreta vodi Emina Savin sa gostima

Sport school for kids "Su Team"

Prezentacija škole sporta za najmlađe posetioce

SuTeam Škola Sporta predviđena je za decu uzrasta od 4 do 9 godina, nastala kroz ideju da deca nauče osnove sportova zastupljenih u našem okruženju: gimnastika, atletika, fudbal, odbojka, košarka, plivanje, klizanje  kao i druge, manje zastupljene sportove: jedrenje na vodi, hokej na ledu, skijanje

Ground Level Festival

promocija programa Sportskog kluba ekstremih sportova

Big Hair by Tibor

frizerski i šminkerski performans

Festival solidarnosti

Promocija programa “Možemo i mi” Šid, Preševo i Subotica
sa lokalnim partnerskim organizacijama Crveni krst Subotica, LDA Subotica,

UG  Olovka piše srcem, UG ZaJedno, Gradsko udruženje za pomoć osobama sa autizmom

Fondacija Ana i Vlade Divac  uz podršku Fondacija za otvoreno društvo

Izložbe

Izložba Joint Figures

Jovana Zarubica / Oliver Živković

Izložba lampi i skulptura

Multimedijalni umetnik Jugoslav Sivić, rezident Summer3p festivala

Regionalni festival GIFEST video projekcija gifova

GIFEST/festival animiranog gif-a ima za cilj da na jednom mestu okupi autore koji se bave gif-om kao vizuelnom formom i time im pruži mogućnost i priliku da prikažu svoje autorske radove.

Izložba radova likovne radionice

Summer3p Festival 2009-2018

Izložba fotografija

Summer3p Festival Nasleđe Örökség Heritage 2003-2018

Art workshop

četvrtak 19. jul – nedelja 22.jul  / 17.00-20.00

Slikarska radionica tokom svih četiri dana festivala je otvorena za svakoga bez prethodne prijave. Radionicu vodi akademski slikar Emil Kadirić iz Subotice.

Stencil Art radionica

četvrtak 19. jul – nedelja 22.jul / 17.00-20.00h

Pod nazivom TNG, street art umetnik Otto Zakar je rezident umetnik koji na festival  donosi kombinaciju različitih tipova ulične umetnosti-grafita, “stencil art“ upotrebom šablona za crtanje… na Vašim majicama!

Sport workshop

subota 21. jul – nedelja 22.jul / 17.00-21.00h

Sportski turniri u odbojci na pesku i speedmintonu se održavaju svaki dan trajanja festivala. Koordinator radionice je Armin Halas.

Yoga program

Četvrtak 19. jul – nedelja 22.jul / u jutarnjim i popodnevnim terminima

Zsolt Erdélyi i Nagy Boglárka iz Mađarske, sa svojim specifičnim programom Laughing Yoga i Watsu vodenom masažom biće posebni gosti i ovogodišnjeg programa Summer3p festivala

SummerDaDa creative workshop

četvrtak 19. jul – nedelja 22.jul / 17.00-20.00h

Vladimir Milojković, performer, pisac & vizuelni stvaralac – multimedijalni umetnik

 

Dada je internacionalni umetnički pokret koji se prvobitno pojavio u Zurichu. Ovim umetničkim pravcem se autoru /stvaraocu omogućava potpuna sloboda u umetničkom izrazu. Cilj je izlazak iz okvira, eksperiment, stvaranje nečeg novog.

U okviru ove radionice fokusiraćemo se pre svega na tehnike pisanja koje su se prvobitno pojavile u vizuelnoj umetnosti.

Slam poetry radionica

Subota 21. jul – nedelja 22.jul / 17.00-20.00h

Književni klub će ovog leta biti sa tobom na Summer3p festivalu, ali će umesto uobičajenih aktivnosti u svoj rad uvrstiti stvaranje rep poezije. Ne moraš da budeš oformljen pisac, niti da imaš bilo kakvo iskustvo da bi bio deo našeg tima. Moguće je da će tvoj talenat tek izbiti na površinu. Pridruži nam se, uživaj i stvori svoj tekst i muziku koja će da ga prati. Uživaj u svakom trenu stvaranja i komponovanja i ponosno prati delo koje se rađa. Ko zna, možda se uskoro i zavrti na radio-stanicama!

Sa članovima kluba rade psihoterapeut, Jelena Janjić, profesor muzičke kulture, Adam Radetić, i profesor srpskog jezika, Sanja Babić.

Pitanja na koja ćemo odgovoriti tokom susreta: Ko sam ja i zašto sam tu? Kako stvoriti jedinstveno delo? Zašto stvaramo?

Tokom rada pojaviće se i brojna druga, a mi smo tu da vas usmeravamo i pomognemo da pronađete odgovor na svako pitanje koje postavite

Klub igara "Collected Company"

Collected Company“ je prvi klub društvenih igara u Subotici. Dođite i zaigrajte nešto sasvim drugačije iz naše kolekcije!

en_USEnglish
sr_RSSerbian en_USEnglish